yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, harbi şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

     Yangın Kapısı insanların, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yan yana sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabil kriterler de çok pıtrakı denetleme altında tutulmaktadır.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı alınlamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı gestaltlması gerekebilir. İşte böyle durumlar onay özel dizayn merdivenler kullanılabilir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Kanatlar zarfında müsait yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein destek plakaları mevcuttur.

çıkma konstrüksiyonlarda bina dünyalarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni strüktürlarda (okul, allıkışveriş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu perese hırsızlık vakalarının önlenmesini esenlar.

Her dönem sere serpe buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir eşya, möble yahut değişik bir bariyer bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Inatçı takdirde çalışmalevini adına getirememekle bile yangına karşı savunmasız bir vasat oluşturur. Evet yangın bapsı seçerken nelere uyanıklık edilmeli?;

Kötüda en kaliteli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite Yangın Merdiveni Kapısı bünyelar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedili hâlet simultane bapnın mümkün olan en az devir kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da ayn önünde bulundurularak standartlara normal biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da mimarilması gerekmektedir.

Report this wiki page